torsdag, februari 14, 2008

Lycka

Hade ingen bild att illustrera det förra inlägget med så därför kommer den här istället. Det är två sidoskrov till en Corsair 24 som snart är på väg till Sverige. Köparen ville ha en röd båt och det gick bra mot visst pristillägg. Nu undrar jag bara; eftersom rött symboliserar lycka i Kina, betyder det att båtbyggarna är lite gladare när de jobbar med denna båt, eller har Vietnam och Kina olika symbolvärldar? Och även om rött symboliserar lycka så kanske man inte bryr sig alls, jobb som jobb? Fast snyggt är det.


Visst blir det läckert!

2 kommentarer:

daniel sa...

Ja den där kommer att bli mycket snygg, nu är ju aldrig en trimaran en AWB ens om den är vit, men det är så mycket roligare med lite färg på båten!
Sen undrar jag hur de kunde missa att det finns trimaraner till salu i Sverige i den där bilagan till segling med nya båtar 2008, har du inte hållt dig framme tilräckligt?

Ulrich Lindberg sa...

Vad är en AWB? (Man får lära sig något nytt varje dag).
Jag reagerade också när jag fick bilagan. Hade aldrig hört talas om att den var på g. De nämnde SeaOn och Dragonfly i brödtexten. Det är hamnen.se som ligger bakom (gänget som kör "fendern"") Man får väl maila dit och klaga./Ulrich